Jornada Tècnica: “La Telegrafia Òptica. Estat de la Qüestió” al MNACTEC

Image (1) Jornada-Telegrafia-Optica.jpg for post 14135El proper dia 19 de novembre està previst que se celebri la Jornada Tècnica “La Telegrafia Òptica. Estat de la Qüestió”, que organitza el Departament de Cultura de la Generalitat i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montornès del Vallès i l’empresa ARKPADOC, SC.

La Jornada, que tindrà lloc a la seu del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Rambla d’Egara, 270, de Terrassa), serà una posada en comú de l’estat de la qüestió de la Telegrafia Òptica a Catalunya i també a Espanya, on es pretén donar a conèixer la recerca en aquest camp, de cara a l’organització del 1r Congrés de Telegrafia Òptica. Té també l’objectiu d’ésser una trobada multidisciplinar d’investigadors, estudiosos i afeccionats dels diferents àmbits, (arqueologia, història, arquitectura, enginyeria, geografia, telecomunicació, etc), relacionats amb aquest temàtica.

Com a activitat complementària a la Jornada, s’ha organitzat pel diumenge 24 de novembre al matí una visita guiada a la Torre del Telègraf de Montornès del Vallès.

Ambdues activitats són gratuïtes però cal fer la inscripció prèvia a info.mnactec@gencat.cat i info@arkpadoc.cat

| Per a més informació, descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.