Inauguració de l’exposició itinerant “Neandertals a Catalunya” al MAC-Barcelona

Image (1) neandertals-MAC-BCN.jpg for post 14153El proper dijous 14 de novembre a les 19,00 hores s’inaugurarà l’exposició itinerant “Neandertals a Catalunya” al Museu d’Arquelogia de Catalunya (MAC) – Barcelona. La mostra està organitzada per Universitat de Barcelona, el Grup de Recerca del Quaternari-SERP i el Grup de Recerca DIDPATRI, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’Ajuntament de Sitges i el Museu d’Arquelogia de Catalunya.

Inaugurarà l’exposició Joan Pluma, director General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura, i a l’acte intervindran els Comissaris de l’exposició Josep Maria Fullola, director del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Universitat de Barcelona i Francesc Xavier Hernàndez, director del Grup de Recerca DIDPATRI, de la Universitat de Barcelona, i Joan Daura i Montserrat Sanz, membres del Grup de Recerca del Quaternari (SERP).

| Descarregueu la invitació en pdf |

| Per a més informació, descarregueu el programa cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.