“Viatge al passat”, una activitat pedagògica vinculada a la recerca arqueològica

Image (1) Viatge-al-passat.jpg for post 13810L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Institut de Paeloecologia Humana i Evolució Social (IPHES), en el marc de les activitats del programa Fem recerca 2013 de la URV, han preparat conjuntament l’activitat dirigida a alumnes de 4rt d’ESO i Batxillerat: “Viatge al passat”.

Aquesta activitat, que té com a principal objectiu apropar els alumnes a la recerca arqueològica tant en el seu vessant prehistòric com en el clàssic, tindrà una durada de 4 hores i se n’oferiran cinc sessions diferents durant el mes d’octubre i novembre per tal que la proposta pugui ser compartida pel màxim de grups d’escolars possible.

“Viatge al passat” és una gincana en la qual els alumnes, prèvia visita a les instal·lacions de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), on rebran uns coneixements teòrics i rebran, a través d’un joc de pistes, unes restes materials preparades ad hoc que hauran de portar més tard a la seu de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). Un cop allà, amb el suport d’uns monitors, els alumnes les hauran d’analitzar i estudiar per tal de poder extreure’n tota la informació possible i reconstruir la història d’aquests materials arqueològics.

Dates disponibles: 30 d’octubre, 6, 13 i 27 de novembre de 2013
Horari de l’activitat: de 10 a 14 hores

| Per a més informació i formalització d’inscripcions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.