Conferència “Entre grandes piedras y singulares montañas: los paisajes megalíticos de Antequera (Málaga, España)”

Image (1) Conferència_LGS_CSIC.jpg for post 13904El proper dilluns 28 d’octubre de 2013, a les 12 del migdia està prevista la conferència “Entre grandes piedras y singulares montañas: los paisajes megalíticos de Antequera (Málaga, España)”, que serà impartida per Leonardo García Sanjuán, professor del Departament de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de Sevilla.

La conferència tindrà lloc al Saló d’Actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (c/ Egipcíaques, 15 – Barcelona), i és obert a tothom.

Aquesta activitat està organitzada pel Grup ‘Arqueologia de les dinàmiques socials’ (Departament Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals – CSIC) Grup de Recerca Consolidat SGR-2009-00734 (AGAUR, Generalitat de Catalunya).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.