Inauguració de l’exposició fotogràfica: “Els Enigmes Sota la Pols”, al Museu de Ter (Manlleu)

Image (1) Expo_Siria.jpg for post 13836El proper dilluns 28 d’octubre a les 20,00h s’inaugurarà l’exposició fotogràfica de Josep Subiranas Molist “Els Enigmes Sota la Pols”. La mostra permetrà veure, a través de la mirada del fotògraf, els treballs arqueològics al Pròxim Orient a càrrec del Seminari d’Arqueologia del Pròxim Orient (SAPPO/UAB). L’exposició es complementarà amb un cicle de 3 conferències on, al llarg de tres setmanes, s’explicarà la tasca realitzada al llarg d’aquests anys, posant de relleu el ric patrimoni cultural de la zona i explicaran alguns dels factors que han propiciat l’actual clima bèl·lic a la zona.

Des de finals de anys vuitanta el grup de recerca del Seminari d’Arqueologia del Pròxim Orient (SAPPO/UAB), coordinat per Miquel Molist, ha estat desenvolupant la seva tasca de recerca en jaciments del Pròxim Orient. L’estudi d’aquestes primeres societats a través de les excavacions i investigacions de les restes arqueològiques ha estat l’objectiu fixat per aquest grup d’investigadors.

L’exposició és gratuïta i es podrà veure al Museu del Ter fins al 15 de desembre, de dimarts a diumenge de 10 del matí a 2 del migdia. Les conferències tindran lloc al Museu del Ter, a les 8 del vespre

Programa del cicle de conferències:

Dijous 7 de novembre: Prof. Miquel Molist
La riquesa del patrimoni històric –arqueològic de Síria i els efectes de l’actual guerra

Dijous 14 de novembre: Dr. José Sánchez
De les revoltes a les transicions al Pròxim Orient: algunes claus per entendre’ls

Dijous 21 de novembre: Dr. W. Cruells i Dr. A. Gómez
El Seminari d’Arqueològia Prehistòrica del Pròxim Orient (SAPPO/UAB): vint-i-cinc anys de recerca arqueològica al Pròxim Orient

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.