Projecció de la pel·lícula “Cave of Forgotten Dreams” de Werner Herzog, a la Filmoteca de Catalunya

Image (1) cave-of-forgotten-dreams.jpg for post 13854La Filmoteca de Catalunya, dintre del cicle “per amor a l’art”, projectarà el proper dijous 24 d’octubre a les 17,00h, el documental sobre art rupestre: “Cave of Forgotten Dreams” del cineasta Werner Herzog.

Herzog va rodar aquest film en format 3D sota severes restriccions a la cova de Chauvet-Pont-d’Arc, al sud de França, una de les coves amb art rupestre més espectaculars del món, amb més de 400 pintures, i més antigues que existeixen, amb 32.000 anys d’antiguitat.

En aquest treball s’han filmat les pintures rupestres en 3D dins de la caverna, permetent a l’espectador apropar-se d’una manera espacial als contorns, la qual cosa fa que pugui sentir-se virtualment molt a prop de les pintures. El rodatge va suposar tot un repte, atès les especials condicions de conservació exigides dintre de la cova. El visionat resulta una experiència cinematogràfica única amb corprenedores imatges, que provoca una reflexió sobre el paper de l’home enmig de la naturalesa indomable. Realitzada amb la sensibilitat, naturalisme i el gran domini tècnic que caracteritzen les obres del director alemany.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.