La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2013-2014

Image (1) port_full_Trib_2013-14.jpg for post 13626El proper dia 6 de novembre començarà el nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia, amb 17 conferències programades fins al pròxim juny. Com sempre, les conferències es faran a la sala d’actes de Palau Marc, els dimecres a les 19:00h. Com en les anteriors temporades, aquest any també emetrem les conferències per vídeostreaming, que es gravaran en vídeo i estaran disponibles en aquesta web a partir de l’endemà de casa sessió.

En aquesta primera sessió de la temporada, el Subdirector general del Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Paleontològic, Josep Manuel Rueda, presentarà el cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2013-2014. Tot seguit començarà la primera de les conferències d’aquesta temporada: “El quarter nord de la vila fortificada de Sabadell i el barri artesanal del Raval. Intervencions 2011-2013”, a càrrec de Jordi Roig, Joan M. Coll,  Josep A. Molina i Isabel Villares, i serà moderada pel Cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia, Ramon Ten.

| Descarregueu el programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.