Presentació de la publicació digital del Catàleg dels Materials Arqueològics de la Torre dels Encantats – Col·lecció del Museu d’Arenys de Mar

Image (1) arenys.jpg for post 13509El proper divendres, 27 de setembre a les 19,00 hores està prevista la presentació de la publicació digital del Catàleg dels Materials Arqueològics de la Torre dels Encantats. Col·lecció del Museu d’Arenys de Mar (Maresme).

La publicació ha estat realitzada per un equip de tres arqueòlegs: Ignasi Garcés, Felip Masó i Ramon Bruguera, i es podrà consultar lliurament online a la pàgina web del Museu d’Arenys de Mar a partir de la data de la presentació.

L’acte, que s’emmarca en les Jornades Europees del Patrimoni, està organitzat conjuntament per l’Ajuntament d’Arenys de Mar i el Museu d’Arenys de Mar, tindrà lloc a la Biblioteca Pare Fidel Fita d’Arenys de Mar, carrer Bonaire, 2.

| Descarregueu-vos la invitació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.