El proper cap de setmana Catalunya celebra les Jornades Europees del Patrimoni

La Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni organitza les Jornades Europees del Patrimoni 2013, amb una oferta de més de 380 activitats culturals arreu del país durant els propers dies 27, 28 i 29 de setembre.

Des de la seva creació l’any 1991, cada any al setembre tenen lloc les Jornades Europees del Patrimoni 2013, una oportunitat a l’abast de tothom per conèixer i difondre el nostre patrimoni. Amb aquestes jornades, que se celebren simultàniament a nivell internacional amb el suport del Consell d’Europa, es vol fomentar el coneixement i respecte pel patrimoni cultural i artístic mitjançant activitats als monuments, jaciments arqueològics, museus i altres espais patrimonials de tot Catalunya.

| Descarregueu el programa de les JEP clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.