Inici de la retransmissió radiofònica del I Cicle de Conferències d’Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines a Ràdio 90. La ràdio lliure i cultural de la Garrotxa

Image (1) radio.jpg for post 13489A partir del proper 22 de setembre, cada diumenge a la 1 del migdia s’emetrà per Ràdio 90. La ràdio lliure i cultural de la Garrotxa una nova temporada del programa “Pedra a Pedra. Escolta la prehistòria”, el qual estarà dedicat exclusivament a la retransmissió en diferit de I Cicle de Conferències d’Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines que es va desenvolupar durant la primavera d’enguany al Museu Darder de Banyoles.

“Pedra a Pedra. Escolta la prehistòria” és un programa de divulgació dels fets, les peripècies i les vivències dels períodes més antics de la humanitat, els qual constitueixen l’essència de nosaltres mateixos, els homo sapiens actuals.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s