Commemoració del cinquantenari de la mort de Joaquim Folch i Torres

Image (1) Folch_i_Torres.jpg for post 13494Enguany se celebra el cinquantenari de la mort de Joaquim Folch i Torres (1886-1963), historiador, crític d’art i museòleg que, des del seu càrrec de director general dels Museus d’Art de la ciutat de Barcelona, va desenvolupar una tasca eficaç en pro de la salvaguarda del patrimoni artístic i cultural.

En homenatge a aquest referent cultural català, la Fundació Folch i Torres en col·laboració amb la Comissió de Commemoracions de la Generalitat de Catalunya, han organitzat un extens programa d’actes i activitats inclosos en la commemoració del cinquantenari de la seva mort per posar d’actualitat i donar a conèixer la tasca que aquest intel·lectual exercí al llarg de tota la seva vida.

| Descarregueu-vos el tríptic del programa d’activitats clicant aquí |

| Accediu al web del cinquantenari clicant aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s