VI Festa Ibèrica de la Cadira del Bisbe

Image (1) cadira-del-bisbe.jpg for post 13470Durant el proper cap de setmana, el dissabte 28 i el diumenge 29 de setembre tindrà lloc la VI Festa Ibèrica de la Cadira del Bisbe, en la qual hi ha programades tot un seguit d’activitats: visites guiades, tallers experimentals per a un públic familiar i xerrades dinamitzades, per apropar el públic a la cultura ibèrica al Maresme.

Premià de Dalt reivindica el seu passat ibèric i un any més organitza un programa d’activitats complet adreçat a un ampli ventall  de públic, en el qual, durant l’últim cap de setmana de setembre, nens i adults podran apropar-se a la història i la cultura dels ibers, els antics pobladors del Maresme.

L’oppidum de la Cadira del Bisbe es troba situat en un punt estratègic de la costa del Maresme. La seva ubicació permetia el control de la costa i la comunicació visual amb les fortaleses laietanes properes.

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.