VI Festa Ibèrica de la Cadira del Bisbe

Image (1) cadira-del-bisbe.jpg for post 13470Durant el proper cap de setmana, el dissabte 28 i el diumenge 29 de setembre tindrà lloc la VI Festa Ibèrica de la Cadira del Bisbe, en la qual hi ha programades tot un seguit d’activitats: visites guiades, tallers experimentals per a un públic familiar i xerrades dinamitzades, per apropar el públic a la cultura ibèrica al Maresme.

Premià de Dalt reivindica el seu passat ibèric i un any més organitza un programa d’activitats complet adreçat a un ampli ventall  de públic, en el qual, durant l’últim cap de setmana de setembre, nens i adults podran apropar-se a la història i la cultura dels ibers, els antics pobladors del Maresme.

L’oppidum de la Cadira del Bisbe es troba situat en un punt estratègic de la costa del Maresme. La seva ubicació permetia el control de la costa i la comunicació visual amb les fortaleses laietanes properes.

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s