Taula rodona a Carcassonne: “Le Néolithique final/Chalcolithique dans le Sud-Ouest de la France”, El neolític final/calcolític en el sud-oest de França.

Image (1) taula-rodona.jpg for post 12934En el marc del projecte de recerca sobre el medi i el poblament al Languedoc occidental, del neolític a l’Edat del bronze s’ha organitzat una taula rodona a la vila de Carcassonne sobre el Neolític final/Calcolític al Sudoest de França i regions veïnes pel proper 25 i 26 d’octubre.

L’organització, a càrrec de l’ ADRAUC (Association pour le Développement des Rencontres et des Echanges Universitaires et Culturels) del Conseil Général de l’Aude – Ville de Carcassonne, compta amb el patrocini i la col·laboració de les institucions i entitats que vetllen pel patrimoni i la recerca: TRACES (Travaux et Recherches Archéologiques sur les Cultures, les Espaces et les Sociétés) de la Université de Toulouse Le Mirail, el CNRS (Centre national de la recherche scientifique), l’ EHESS (École des Hautes Études en Sciences Sociales) de Toulouse i l’ INRAP (Institut National de Recherches Archéologiques Preventives).

Dels 27 investigadors invitats per avançar en el coneixement d’aquest espai geogràfic, Catalunya hi serà present amb la participació  de Rafael Rosillo i Antoni Palomo, que parlaran del jaciment de la Serra del Mas Bonet, i Araceli Martín Cólliga que fará una síntesis d’aquest llarg període.

L’accés a aquesta taula rodona serà lliure i gratuït.

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.