Proposta pel cap de setmana: Visita guiada a l’exposició permanent del món dels Ibers del MAC Barcelona

Image (1) alerta.jpg for post 13462Aquest dissabte 14 de setembre a les 12,00h, i en el marc de la Presentació de les activitats del 13è cap de setmana Ibèric, el Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona ha programat una visita singular a l’exposició permanent del món dels Ibers del MAC Barcelona.

La visita serà conduïda per l’arqueòloga Carme Rovira i Jordi Principal, conservador del MAC que posaran de manifest les adaptacions als coneixements actuals i la incorporació de nous objectes com el fragment d’una estela funerària de Cal Posastre.

La 13ena edició del Cap de Setmana Ibèric pretén apropar la cultura ibèrica als visitants des de 17 museus, jaciments i centres d’interpretacions d’arreu de Catalunya. Durant els dies 5 i 6 d’octubre es podran visitar, gaudir d’activitats gratuïtes i experimentar propostes per a conèixer aquesta cultura.

La presentació de les activitats del món dels Ibers al MAC del 14 de setembre és lliure i oberta a tothom, però hi ha aforament limitat.

Reserves i informació: 934246577.

| Per descarregar el fulletó d’informació del 13è Cap de Setmana Ibèric cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s