8è Col·loqui Internacional de Saint-Martin-le-Vieil: “Structures et monuments rupestres d’Europe et d’Asie. Approches archéologiques et historiques”

Turquia. Imatge: A. Lamesa
Turquia. Imatge: A. Lamesa

Els propers dies dissabte 28 i diumenge 29 de setembre de 2013, està previst que se celebri el 8è Col·loqui Internacional de Saint-Martin-le-Vieil, a Aude (França), que enguany se centrarà al voltant de les estructures i monuments rupestres d’Europa i Àsia, des d’una visió arqueològica i històrica.

Aquesta trobada internacional pretén situar l’estat actual de la investigació, fixar les problemàtiques, confrontar les metodologies i, en definitiva, renovar la investigació sobre aquest tema des d’una òptica transdisciplinar.

Els estudis sobre aquestes estructures tradicionalment havien deixat al marge aquelles pertanyents a èpoques històriques, si bé en els últims vint anys s’han multiplicat els treballs des de diverses perspectives: arqueòlegs, historiadors, arquitectes, geòlegs, espeleòlegs, geògrafs, etc, s’han interessat per aquesta temàtica amb diferents enfocaments i mètodes, generant nous plantejaments i interpretacions.

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s