Reunió Internacional: « Molins i mòlta al Mediterrani occidental durant l’edat del ferro»

Image (1) molins.jpg for post 12996Els propers dies 27 i 28 de setembre d’aquest any està previst que se celebri a Arbeca (les Garrigues) la reunió internacional sobre «Molins i mòlta al Mediterrani occidental durant l’edat del ferro», organitzada pel Grup d’Investigació Prehistòrica de la Universitat de Lleida.

Tot i ser la transformació dels aliments una de les activitats econòmiques principals de les societats humanes, el seu estudi històric i arqueològic ha estat tradicionalment poc desenvolupat. Tanmateix els darrers anys a Europa s’està incrementant l’atenció de la recerca al respecte i s’han dut a terme diversos congressos específics que s’estan consolidant com trobades períodiques dels investigadors i les investigadores que treballen sobre els molins arqueològics.

Aquesta reunió es fa en el marc del projecte HAR2012-36877: Producción, consumo y poder en el Valle del Segre y en el Mediterráneo Noroccidental durante el III y el I milenio A.N.E.

| Descarregueu-vos el díptic en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.