SIAe “Simposio Iberoamericano de Análisis Espacial en Arqueología”

Image (1) SIAe.jpg for post 13283Durant els dies 21, 22 i 23 de Octubre de 2013 està previst que se celebri a Santander (Cantàbria) el  SIAe “Simposio Iberoamericano de Análisis Espacial en Arqueología”, una trobada internacional d’investigadors/es que desenvolupen els seus treballs arqueològics dins de l’àmbit llatinoamericà.

En aquesta primera trobada, que tindrà l’anàlisi espacial en arqueología com a eix transversal, es compartiran i contrastaran experiències de treball (des de la captura de dades fins a entorns de interpretació de resultats). Es vol potenciar sinèrgies i nous entorns de solució a problemes espaciotemporals i promoure els mitjans de transferències de coneixement a les dues bandes de l’Atlàntic. En resum, des d’aquesta trobada es pretén assentar i enfortir relacions entre equips (consolidats i emergents), i entre persones dins de l’extens àmbit iberoamericà de l’anàlisi espacial en arqueologia.

El simposi s’estructurarà en sis sessions de treball, junt a una exhibició de pòsters.

La recepció de contribucions romandrà oberta fins el proper dia 6 d’agost a les 23,59, hora local).

| Per a més informació cliqueu aquí |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.