Vè Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya

Image (1) logo-ACRAM.jpg for post 13171L’ACRAM (Associació Catalana per a la Recerca en Arqueologia Medieval ) i l’Ajuntament de Barcelona estan organitzant conjuntament el Vè Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya, per que se celebrarà entre els dies 22 i 25 de maig de 2014 a Barcelona.

Al llarg de les successives edicions, aquest congrés s’ha consolidat com a referència per als arqueòlegs que treballen sobre jaciments d’epoca medieval i moderna. En aquesta cinquena edició, el congrés es dividirà en 3 grans àrees temàtiques: La ciutat, com a tema monogràfic; les intervencions arqueològiques dutes a terme entre 2010 i 2014, i la matèria orgànica manufacturada en contextos arqueològics, en l’apartat de pòsters.

| Descarregueu el programa definitiu clicant aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s