Estiu al MAC: “Escolta. Experimenta. Reviu. Descobreix alguns dels millors escenaris de la nostra història”.

Image (1) estiu-MAC.jpg for post 13063El Museu d’Arqueologia de Catalunya ha elaborat tot un seguit de propostes lúdiques adreçades a tots els públics que es desenvoluparan en les diferents seus, sota el títol genèric: “Escolta. Experimenta. Reviu. Descobreix alguns dels millors escenaris de la nostra història”. La programació comprèn una variada oferta d’activitats desenvolupades en formats diferents: concerts, tallers, visites teatralitzades i exposicions.

Aquesta és la proposta: “Al MAC, aquest estiu et proposem que viatgis en el temps. Com? Compartint amb tu el plaer d’imaginar que, en algun moment i fa temps, tingueren lloc històries apassionants, i que els objectes que ara conservem acuradament als nostres museus van ser útils o preuats per algú no gaire diferent a nosaltres. Consulta la nostra programació i tria el viatge que més t’agradi. Bon estiu!”

| Per consultar tota la programació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.