Conferència “Un passeig per la història de la biosfera”, per Josep Marmi i Plana

Image (1) imatge_un-passeig-per-la-biosfera.jpg for post 12952El proper dijous 4 de juliol a les 19,00h a l’Auditori de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) ha organitzat la conferència “Un passeig per la història de la biosfera” que impartirà Josep Marmi i Plana, investigador del grup de recerca de Mesozoic de l’ICP.

La conferència proposa un viatge de més de 4.000 milions d’anys des de la formació de la Terra fins a les formes de vida actuals. Entre d’altres coses es parlarà de la història de la vida i la seva evolució, destacant alguns animals fascinants que en algun moment han trepitjat el nostre planeta com el Paraceratherium, el mamífer terrestre més gran que mai ha existit i que podia arribar als 9 metres de longitud. Aquesta xerrada s’emmarca en un projecte de micromecenatge per publicar el llibre “Un passeig per la història de la biosfera” escrit pel conferenciant.

|Descarregueu el cartell en pdf |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.