Inauguració de les obres del nou Museu Arqueològic de l’Esquerda (Roda de Ter)

Image (1) programa_Museu_Esquerda.jpg for post 12964Demà divendres 28 de juny es presentaran els resultats de les obres de rehabilitació de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, com a seu del nou Museu Arqueològic de l’Esquerda, després de tres anys de treballs. Aquesta rehabilitació promoguda per l’Ajuntament de Roda de Ter s’ha finançat conjuntament amb el Ministeri de Foment, amb càrrec als plans i programes per a la conservació del Patrimoni Arquitectònic i Històric, 1% Cultural.

L’edifici s’obre al públic amb una exposició temporal sobre el món ibèric, un dels períodes significatius del Jaciment Arqueològic de l’Esquerda. Aquesta exposició que porta per títol “I+D. Ibers+ Desenvolupament” està produïda per la Diputació de Barcelona, i els Museus de Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallès i pel Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet. També es podrà veure el nou Mòdul Tàctil del Museu Arqueològic de l’Esquerda.

La inauguració oficial es farà el dia 28 de juny, i durant tot el cap de setmana es faran diverses activitats, entre les quals la inauguració de l’exposició i del mòdul tàctil, un concert dels alumnes de l’Escola Municipal de Música “El Faristol”, jornades de portes obertes o una recreació d’armament i indumentària medieval.

–  Per a més informació: Tel. 93 854 02 71 / m.a.esquerda@rodadeter.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.