III Jornada d’Estudis Històrics i Patrimonials de la Vall d’Àger i l’Alta Noguera: “El món andalusí. Un estat de la qüestió”

Image (1) III-Jornada-EHP-Vall-dAger.jpg for post 12733El proper 2 de juliol està programada la III Jornada d’Estudis Històrics i Patrimonials de la Vall d’Àger i l’Alta Noguera, organitzada per la Fundació Privada Arnau Mir de Tost, que enguany s’estructura entorn a l’eix temàtic de: “El món andalusí. Un estat de la qüestió”. La jornada tindrà lloc a les 10,00h a la sala d’actes de l’Ajuntament d’Àger (Noguera).

Jornada dedicada a un període intensament estudiat en els darrers anys, que abasta des dels segles VIII al XII. Experts en el tema exposaran els darrers coneixements, fruits d’investigacions, d’excavacions arqueològiques a la zona i restauracions. Les intervencions se centraran en el castell col·legiata de Sant Pere d’Àger, el Pla d’Almatà i Castell Formós de Balaguer, les Aspres de la Noguera, el castell d’Os de Balaguer i el Pla de Mascançà.

Per a més informació, truqueu al telèfon 647 284 137

| Descarregueu el programa en pdf |

|  Galeria d’imatges de la Jornada |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.