Presentació del número 9 de la revista QUARHIS, Quaderns d’Arqueologia i Història de la Ciutat de Barcelona

Image (1) portades-Quarhis-9.jpg for post 12827El proper dimecres 26 de juny, a les set del vespre, a la Sala Martí l’Humà del MUHBA Plaça del Rei, tindrà lloc la presentació del número 9 de la revista QUARHIS, Quaderns d’Arqueologia i Història de la Ciutat de Barcelona, del Museu d’Història de Barcelona.

A l’acte està previst que Jean Guyon, director emèrit de recerca del Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS), pronunciï la conferència «La christianisation des villes et des campagnes, témoin privilégié des transformations de l’Antiquité Tardive: l’exemple de la Provence».

| Descarregueu la invitació clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.