La nova publicació electrònica: SVMMA, Revista de Cultures Medievals

Image (1) SVMMA.jpg for post 12849Ahir va veure la llum el primer número de la revista electrònica “SVMMA, Revista de Cultures Medievals“, editada per l’IRCVM, Institut de Recerca de Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona. La revista tindrà una periodicitat semestral, i cal registrar-se per poder accedir-hi, ja sigui com a lector o autor.

SVMMA es una revista electrònica d’estudis medievals que neix amb la ferma voluntat de convertir-se en una publicació de referència del medievalisme internacional. Te la vocació de recollir i posar a l’abast del públic interessat una part de l’important cabdal de treballs que produeixen investigadors d’arreu el món sobre els diversos aspectes que configuren la cultura medieval europea.

| Accediu a la revista clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.