Presentació del llibre: “El mito de Atapuerca. Orígenes, ciencia, divulgación”

Avui dimarts 18 de juny a les 19,00h está prevista la presentació del llibre: “El mito de Atapuerca. Orígenes, ciencia, divulgación”, editat pel Servei de Publicacions de la  UAB. El seu Autor és Oliver Hochadel, científic titular en la Institució Milà y Fontanals del CSIC de Barcelona. L’acte tindrà lloc a la seu de l’Ateneu Barcelonès, (c/ Canuda, 6, Barcelona).

Atapuerca ha passat en pocs anys de ser un indret pràcticament desconegut a adquirir un ressò internacional. Les excavacions realitzades a la serra burgalesa han donat la major acumulació mundial de fòssils d’homínids. Entre les troballes més rellevants destaquen “l’europeu” més antic que es coneix, les evidencies del primer acte de canibalisme i del primer regal funerari que se’n te notícia. Els responsables científics del projecte han aixecat al voltant del jaciment una intensa acció divulgativa, amb desenes de publicacions de divulgació, documentals televisius, exposicions itinerants, un parc arqueològic i el seu propi museu: el Museo de la Evolución Humana.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.