Arqueologia i música al Raval. Cloenda de l’exposició itinerant “les Arrels del Raval”.

Image (1) arqueo-i-musica-al-raval.jpg for post 12409Com a acte de cloenda de l’Exposició itinerant “les Arrels del Raval”, aquesta tarda a les 19,00h, a la Sala de Cambra del Conservatori del Liceu, es fa la conferència “Un campament de la prehistòria en el subsòl del Nou conservatori del Liceu” a càrrec d’Anna Bordas (Atics, SL). L’acte ha estat coorganitzat per Universitat Autònoma de Barcelona, el Museu d’Història de Barcelona i la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta de la presentació dels resultats més significatius de les excavacions que es varen fer en el subsòl del nou conservatori del Liceu en el moment de la seva construcció. A més de donar indicis sobre el paleoambient de fa 5000 anys, es localitzaren restes espectaculars d’un campament de la prehistòria. La directora de l’excavació exposarà les troballes mes característiques i els resultats de l’estudi que s’ha fet amb la col·laboració de la UAB.

Per arrodonir la vetllada, el duet Rhonny Ventat (saxo) i Georges Hermans (piano), belgues i bons coneixedors de la música i de l’arqueologia presentaran un repertori de Jazz i clàssic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.