Conferència “Com enterraven els morts a Banyoles durant l’edat mitjana. Els cementiris medievals de Banyoles”, aquesta tarda al Museu Darder de Banyoles

Image (1) conferencia-Girona.jpg for post 12770Aquesta tarda de divendres 14 de juny, a 2/4 de 8 del vespre tindrà llòc al Museu Darder de Banyoles la conferència “Com enterraven els morts a Banyoles durant l’edat mitjana. Els cementiris medievals de Banyoles”, en el marc del I Cicle de Conferències d’Arqueologia a les Comarques Gironines, a càrrec de Bibiana Agustí i Almudena García.

Amb aquesta conferència finalitza aquest I Cicle iniciat ara fa dos mesos (a principis d’abril) durant els quals s’han impartit 11 conferències sobre el patrimoni arqueològic gironí per part de 15 professionals en aquesta matèria: prehistoriadors, arqueòlegs, historiadors i antropolègs.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s