Arriba la cinquena edició de la festa Viatge a la Prehistòria, a la Roca del Vallès (Vallès Oriental)

Image (1) La-Roca-Viatge-a-la-Prehistòria-2011-IV.jpg for post 12705El pròxim diumenge 16 de juny la Verneda tornarà a acollir la jornada “La Roca, viatge a la Prehistòria”, una de les fires de recreació històrica més prestigioses de Catalunya.  Els visitants podràn conèixer com era la vida i la mort al neolític tot passejant per un poblat recreat fins l’últim detall, descobrir tots els secrets de l’arqueologia, fins i tot el poder curatiu de les herbes que podrien utilitzar els xamans o un recorregut guiat pels monuments funeraris de la zona.

En aquesta edició està programada més d’una desena de tallers per a totes les edats, demostracions, teatralitzacions i  visites guiades, tot en un entorn natural privilegiat i molt pròxim al centre de la Roca del Vallès. Enguany destaquem dues  de les activitats programades: una ruta per les pintures rupestres de la Roca de les Orenetes, Patrimoni de la Humanitat, i la recreació d’un dolmen. Els més petits podran gaudir del nou espai: “Juga amb la prehistòria”, on hi haurà contes i jocs prehistòrics, a més dels tallers experimentals adaptats com el de Primers artistes, on podran pintar amb pigments naturals.

Totes les activitats són gratuïtes i durant la jornada s’organitzen viatges amb autobús per visitar la zona megalítica.

| Descarregueu el programa d’activitats clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.