La revista Pyrenae obre un nou espai web, coincidint amb la publicació del nou exemplar 43-2-2012

Pyrenae, revista de Prehistòria i Antiguitat de la Mediterrània Occidental / Journal of Western Mediterranean Prehistory and Antiquity, del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, sumarà a la seva llarga trajectòria com a instrument de difusió de treballs inèdits sobre temàtiques compreses entre la Prehistòria i els inicis de l’època medieval, entre d’altres, un nou espai web per a ampliar el seu camp d’acció entre la comunitat científica orientada al món de l’arqueologia.

L’espai web de Pyrenae és un nou recurs pensat per accedir de forma ràpida i còmoda als continguts publicats a la revista, permetre’n la lectura, la cerca de matèries, autors i títols, oferint les normes de presentació d’articles susceptibles d’ésser publicats, i també facilitar l’intercanvi amb diferents institucions, universitats i centres de recerca.

| Per accedir al nou espai web de Pyrenae, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.