La revista Pyrenae obre un nou espai web, coincidint amb la publicació del nou exemplar 43-2-2012

Pyrenae, revista de Prehistòria i Antiguitat de la Mediterrània Occidental / Journal of Western Mediterranean Prehistory and Antiquity, del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, sumarà a la seva llarga trajectòria com a instrument de difusió de treballs inèdits sobre temàtiques compreses entre la Prehistòria i els inicis de l’època medieval, entre d’altres, un nou espai web per a ampliar el seu camp d’acció entre la comunitat científica orientada al món de l’arqueologia.

L’espai web de Pyrenae és un nou recurs pensat per accedir de forma ràpida i còmoda als continguts publicats a la revista, permetre’n la lectura, la cerca de matèries, autors i títols, oferint les normes de presentació d’articles susceptibles d’ésser publicats, i també facilitar l’intercanvi amb diferents institucions, universitats i centres de recerca.

| Per accedir al nou espai web de Pyrenae, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s