S’obre el procés de preinscripció al Màster Universitari en Arqueologia per la Universitat de Barcelona, curs 2013-2014

L’objectiu prioritari del màster universitari d’Arqueologia de la Universitat de Barcelona és iniciar l’alumnat en tasques de recerca mitjançant una formació avançada de caràcter especialitzat i multidisciplinari. També és una via d’accés als estudis de doctorat que permeten prosseguir la carrera investigadora, pròpia dels objectius acadèmics universitaris.

El Màster en Arqueologia de la Universitat de Barcelona està totalment imbricat en la investigació que desenvolupen els grups de recerca dels departaments de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, i d’Història Medieval, Paleografia i Diplomàtica. Tots aquests grups són reconeguts pel sistema català de recerca i desenvolupament, i tenen una llarga trajectòria i un historial molt ampli de projectes obtinguts en convocatòries públiques competitives, ja sigui en àmbit nacional com internacional.

Aquests estudis proporcionen formació en recerca avançada en arqueologia, incidint particularment en les societats en transició. S’estudien els moments en què sorgeix el germen del canvi, de l’evolució o de la revolució, processos fonamentals per entendre l’evolució de la humanitat i que constitueixen, de fet, l’objecte central de l’arqueologia.

Si voleu més informació o qualsevol aclariment sobre el Màster, podeu adreçar-vos al coordinador, Miguel Ángel Cau Ontiveros, a/e: macau@ub.edu

| Descarregueu el fulletó informatiu en pdf |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s