Robatori a Coll de Nargó

Image (1) esqulet_robat.jpg for post 12602Fa uns dies ens fèiem ressò de la singular troballa de les restes d’un esquelet a Coll de Nargó que els investigadors de l’ICP estaven extraient des de dilluns de la setmana passada. Ara afegim a la notícia que la nit del dijous al divendres van ser robades.

Els fets van ser denunciats als Mossos d’Esquadra, que van desplaçar una unitat de la policia científica i han obert una investigació per poder recuperar la peça. Es desconeix el mòbil del robatori i actualment no se’n descarta cap hipòtesi. Hi ha antecedents sobre l’espoli de fòssils a la zona, tot i que la legislació vigent prohibeix l’extracció sense autorització i la seva comercialització.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

One thought on “Robatori a Coll de Nargó

  1. La meva familia i jo varem passar aquest cap de setmana per el museu de coll de nargo, i ens entristeix profundament el que ha passat. Si tothom fes el mateix que ensenyariem als nostres fills?, esperem que trobin aquesta resta tant valuosa i aixi li poguem ensenyar als nostres petits quan hi tornem.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada