Robatori a Coll de Nargó

Image (1) esqulet_robat.jpg for post 12602Fa uns dies ens fèiem ressò de la singular troballa de les restes d’un esquelet a Coll de Nargó que els investigadors de l’ICP estaven extraient des de dilluns de la setmana passada. Ara afegim a la notícia que la nit del dijous al divendres van ser robades.

Els fets van ser denunciats als Mossos d’Esquadra, que van desplaçar una unitat de la policia científica i han obert una investigació per poder recuperar la peça. Es desconeix el mòbil del robatori i actualment no se’n descarta cap hipòtesi. Hi ha antecedents sobre l’espoli de fòssils a la zona, tot i que la legislació vigent prohibeix l’extracció sense autorització i la seva comercialització.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Una resposta a “Robatori a Coll de Nargó

  1. La meva familia i jo varem passar aquest cap de setmana per el museu de coll de nargo, i ens entristeix profundament el que ha passat. Si tothom fes el mateix que ensenyariem als nostres fills?, esperem que trobin aquesta resta tant valuosa i aixi li poguem ensenyar als nostres petits quan hi tornem.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.