Presentació del llibre: ‘Iberos del Ebro’ a Alcanyís

Image (1) iberos-del-ebro.jpg for post 12416El proper divendres 31 de maig de 2013 a les 19,00 hores tindrà lloc la presentació del llibre “Iberos del Ebro” al Palacio Ardid d’Alcanís (carrer Major, 13-15), d’Alcanyís (Baix Aragó).

Aquest volum recull les intervencions presentades en el II Congrés Internacional “Iberos del Ebro”, que va tenir lloc a Alcanyís i Tivissa el novembre del 2011. El congrés va néixer de la necessitat d’analitzar els resultats obtinguts de les intervencions a la conca de l’Ebre durant els deu anys transcorreguts d’ençà de la celebració del congrés de Tivissa “Ibers a l’Ebre”.

L’obra ha estat editada conjuntament per Maria Carme Belarte (ICREA/ICAC), José Antonio Benavente, Luis Fatás, Jordi Diloli, Pierre Moret i Jaume Noguera, organitzadors del col·loqui.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.