III Edició del Festival Laietania i Fira Iberoromana al Maresme

Image (1) fira-iberoromana.jpg for post 12305Des de divendres 24 de maig fins el 16 de juny a Mataró, Badalona, Cabrera de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Tiana i Argentona s’han programat diferents exposicions, tallers experimentals, conferències, gastronomia i recreacions històriques amb la intenció de donar a conèixer el llegat dels antics pobladors del Maresme, l’antiga Laietania, a tots els públics, dintre de la 3a Edició del Festival Laietània.

En paral·lel a aquestes activitats, del 31 de maig al 2 de juny, a Cabrera de Mar, se celebrarà una nova edició de la Fira Iberoromana. La Ilturo dels laietans esdevindrà el nucli del Festival Laietania d’enguany, i els seus carrers i places s’ompliran d’activitats:  música romana, visites als jaciments arqueològics, els legionaris de la Legio VII Gemina i un gran mercat d’artesans, entre d’altres.

| Consulteu el programa d’activitats clicant aquí |

| Per a més informació i reserva d’activitats cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.