Conferència “Aspectes rituals de l’edat del ferro a Catalunya”

Image (1) aspectes-rituals.jpg for post 12355Demà dijous 23 de maig de 2013 a les 18:30h tindrà lloc la propera sessió del cicle de Seminaris 2012-2013 del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona. La xerrada, sota el títol “Aspectes rituals de l’edat del ferro a Catalunya” anirà a càrrec de Carmen Rovira i Gabriel de Prado, del Museu d’Arqueologia de Catalunya).

Aquestes xerrades estan obertes a tothom: estudiants de grau, llicenciatura, màster, doctorands, investigadors, professorat, tant del nostre com d’altres centres, així com a totes les persones interessades. Són gratuïtes i només cal ser puntual. Aquests seminaris estan reconeguts com activitats dins del doctorat de Societat i Cultura de la Facultat de Geografia i Història de la UB.

Lloc: Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia (1r pis) – Facultat de Geografia i Història, c/Montalegre 6-8.- Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.