Presentació del llibre “Tarraco. Arquitectura y urbanismo de una capital provincial romana”

Aquesta tarda a les 18.30 tindrà lloc la presentació del llibre “Tarraco. Arquitectura y urbanismo de una capital provincial romana”, a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Avda. Catalunya, 35, Tarragona).

Es tracta del primer volum d’una sèrie de tres, i porta per subtítol De la Tarragona ibérica a la construcción del templo de Augusto. En són autors Ricardo Mar (URV), Joaquín Ruiz de Arbulo (URV/ICAC), David Vivó i José Alejandro Beltrán-Caballero. Aquest exemplar és el número 5 de la Sèrie Documents d’Arqueologia Clàssica de la URV, i ha tingut la col·laboració, entre d’altres, de l’ICAC.

| Descarregueu la invitació clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.