Nova activitat proposada pel MNAT: “Llegim el patrimoni. Literatura i història”

Image (1) virgili.jpg for post 12158El MNAT i la Biblioteca Pública de Tarragona, en col·laboració amb el Taller de Lectura de l’ONCE, han organitzat un nou cicle dins del programa “Llegim el patrimoni. Literatura i història”.

Amb el format de Club de Lectura i unint la literatura i la història, aquest nou cicle té per objectiu facilitar el coneixement de la història i del patrimoni històric, així com promocionar l’interès per la lectura. En aquesta ocasió el cicle s’articula a l’entorn de l’Eneida de Virgili, a partir de la lectura de la novel·la de Hermann Broch “La mort de Virgili”.

La presentació del llibre, que donarà inici a l’activitat, serà avui, dimecres 15 de maig a les 19,00h al MNAT (Plaça del Rei, 5), a càrrec de Josep Lluís Vidal, catedràtic de Filologia llatina de la UB

| Per a més informació,cliqueu aquí |

| Descarregueu-vos el díptic |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.