Jornades “Amphytheatrum memoria martyrum et ecclesiae. Les intervencions arqueològiques a l’amfiteatre de Tarragona (2009-2012)”, a Tarragona

Image (1) amfiteatre.jpg for post 11635L’ICAC coorganitza un programa d’activitats a l’amfiteatre de Tarragona el divendres 17 i el dissabte 18 de maig sota el títol “Amphytheatrum memoria martyrum et ecclesiae. Les intervencions arqueològiques a l’amfiteatre de Tarragona (2009-2012)”, juntament amb l’Ajuntament de Tarragona, el Museu Bíblic Tarraconense i l’Associació Cultural Sant Fructuós.

La proposta s’emmarca dins d’un projecte de  recerca i difusió que aplega un seguit de diferents activitats: xerrades, audiovisuals, exposicions, visites guiades, etc, a l’entorn de l’Amfiteatre de Tarragona. Aquestes jornades s’insereixen en les activitats de la quinzena edició del festival Tàrraco Viva del 2013.

La majoria de les activitats incloses al programa són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.