Oberta la inscripció per les excavacions arqueològiques a la Cova de Sant Llorenç (Sitges, Garraf)

Image (1) campanya-cova-de-Sant-llorenç.jpg for post 12171Fa us dies s’ha obert la inscripció per participar a les excavacions arqueològiques de 2013 a la Cova de Sant Llorenç (Sitges, Garraf), del període neolític antic, dins del projecte de recerca: Implantació, consolidació i desenvolupament de les societats agrícola ramaderes al terç meridional de la Serralada Litoral Catalana.

La campanya d’enguany s’estructura en dos torns: del 16 de juny al 6 de Juliol, i del 7 de Juliol al 27 de Juliol

Es donarà prioritat als estudiants de 1er, 2on i 3er cicle d’Història/Arqueologia. L’allotjament i manutenció són a càrrec de l’organització: Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.