Inauguració de l’exposició: “Darwin, el viatge d’un naturalista”

Image (1) darwin.jpg for post 11969El proper dijous 9 de maig a les 19,00h s’inaugurarà al Museu Marítim de Barcelona l’exposició: “Darwin, el viatge d’un naturalista”. La mostra romandrà oberta fins l’1 de setembre de 2013.

Exposició itinerant produïda per l’American Museum of Natural History que ens mostra la vida i la trajectòria científica de Charles Darwin, brillant observador de la natura mundialment conegut com un dels científics i biòlegs més famosos de tots els temps per la seva teoria sobre l’evolució, recollida a L’origen de les especies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s