Conferència: “Paisatges francocatalans compartits: evidències d’un espai viscut comú. La bilateralitat com a estratègia d’un treball”

El proper dijous 2 de maig de 2013, a les 18,00h, està prevista la xerrada: “Paisatges francocatalans compartits: evidències d’un espai viscut comú. La bilateralitat com a estratègia d’un treball”, a càrrec de l’investigador del SERP Santiago Riera conjuntament amb Yannick Miras, de la CNRS / Université Clermont-Ferrand 2.

La conferència ha estat organitzada per organitzada per l’associació d’Amistat Catalano-Francesa. L’acte serà presentat pel Dr. Josep Maria Fullola Pericot (Cap del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Univerisitat de Barcelona) i el Dr. Jean-Luc Peiry (Director de GEOLAB, CNRS-Université Blaise Pascal)

L’acte se celebrarà a la sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans, al carrer del Carme, 47, de Barcelona.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.