Conferència: “Paisatges francocatalans compartits: evidències d’un espai viscut comú. La bilateralitat com a estratègia d’un treball”

El proper dijous 2 de maig de 2013, a les 18,00h, està prevista la xerrada: “Paisatges francocatalans compartits: evidències d’un espai viscut comú. La bilateralitat com a estratègia d’un treball”, a càrrec de l’investigador del SERP Santiago Riera conjuntament amb Yannick Miras, de la CNRS / Université Clermont-Ferrand 2.

La conferència ha estat organitzada per organitzada per l’associació d’Amistat Catalano-Francesa. L’acte serà presentat pel Dr. Josep Maria Fullola Pericot (Cap del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Univerisitat de Barcelona) i el Dr. Jean-Luc Peiry (Director de GEOLAB, CNRS-Université Blaise Pascal)

L’acte se celebrarà a la sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans, al carrer del Carme, 47, de Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.