Activitat familiar “Un món màgic: La Balma del Cogul i la Vall del riu Set”

Image (1) activ_Cogul.jpg for post 11926Pel proper dimecres 1 de maig el Museu de Lleida i l’Ajuntament del Cogul han organitzat conjuntament l’activitat familiar “Un món màgic: La Balma del Cogul i la Vall del riu Set” per atansar al públic familiar les singularitats de les pintures del Cogul.

L’activitat es desenvolupa al llarg d’una vista in situ, a la Roca dels Moros, amb l’objectiu d’aprendre a diferenciar les característiques dels diferents tipus de representacions pintades figuratives i esquemàtiques, i les inscripcions romanes i ilergetes, i comprendre globalment el jaciment amb l’experimentació amb determinats objectes de la cultura material.

Dies que es fa l’activitat: Dimecres 1 de maig i dissabtes 1 i 15 de juny

Horari: d’11,00 a 13,00h
Cal fer reserva prèvia

| Descarregueu el pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.