Avui a les 7,30, conferència: “Per què Serinyà és un referent del paleolític europeu? El paleolític mitjà a la cova de l’Arbreda (Serinyà, Pla de l’Estany)”

Image (1) conferencia.jpg for post 11910Aquesta tarda, a  2/4 de 8 del vespre tindrà lloc al Museu Darder de Banyoles la conferència “Per què Serinyà és un referent del paleolític europeu? El paleolític mitjà a la cova de l’Arbreda (Serinyà, Pla de l’Estany)”, a càrrec de Joaquim Soler.

La xerrada s’emmarca en el I Cicle de Conferències d’Arqueologia a les Comarques Gironines, “Dels orígens humans a l’època moderna”, que es desenvolupa al llarg de 11 xerrades que impartiran un total de 15 conferenciants.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.