Presentació del llibre: “La cuina romana per descobrir i practicar” i inauguració de l’exposició “Alimentum” a Martorell

Image (1) cuina_romana.jpg for post 11873Aquesta tarda a partir de les 19.00 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició itinerant “Alimentum” i la presentació del llibre “La cuina romana per descobrir i practicar” a Martorell.

Aquesta exposició itinerant sobre el menjar i beure a l’època romana, que s’ha exhibit ja a diverses poblacions de Catalunya, juntament amb l’acte de presentació del llibre, arriba ara al Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric ‘La Caserna’ de Martorell (Passeig del Quarter, núm. 9). Ambdues activitats han estat organitzades per KuanUm!

La publicació, dels autors Josep M. Solias i Juana M. Huélamo, que conté un recull d’un total de 56 receptes dividides per apartats, ha estat el fruit d’una extensa documentació i recerca a l’entorn de la cuina romana. Aquest llibre és també una posada al dia dels actuals coneixements sobre la cultura culinària al món romà, i pretén, a més, aconseguir que tothomdes de la seva cuina pugui gaudir d’una part important de la cultura romana: la més saborosa.

| Per a més informació sobre la publicació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.