Seminari “Measuring the extent of knowledge: computational approaches for tackling archaeological uncertainties”

Image (1) measuring.jpg for post 11837Demà dimecres 24 d’abril a les 17:00h tindrà lloc la propera sessió del cicle de seminaris 2012-2013 del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona. El seminari serà impartit pel Dr. Enrico Crema (ERC EUROEVOL Research Associate – UCL Institute of Archaeology, University College of London) i porta el títol “Measuring the extent of knowledge: computational approaches for tackling archaeological uncertainties.”

La sessió s’insereix dins dels “Seminaris del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia”, programats durant aquest curs acadèmic 2012-2013 per fomentar el debat de manera participativa i obrir perspectives entre els diferents camps de recerca de les tres àrees que l’integren. Un cop al mes, el Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, rep un investigador que compartirà la seva recerca amb els assistents.

Aquests seminaris estan oberts a tothom i són gratuïts, a més d’estar reconeguts com a activitats dins del doctorat de Societat i Cultura de la Facultat de Geografia i Història de la UB.

L’acte tindrà lloc al Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia (primer pis) – Facultat de Geografia i Història, C/ Montalegre 6-8, a Barcelona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.