IX Magna Celebratio, Festival Romà a Badalona

Image (1) IX_Magna_Celebratio.jpg for post 11716Durant els propers dies 25 al 28 d’abril se celebrarà la novena edició del festival romà de Badalona: IX Magna Celebratio, que enguany compta amb un extens programa d’activitats i propostes de gran interès adreçades a tots tipus de públics i a tots els nivells: conferències, espectacles, visites comentades, jornades de cuina, recreacions històriques i una àmplia oferta de tallers.

La Magna Celebratio s’ha consolidat com un festival referent en món romà a Catalunya, i el més important que es realitza a la província de Barcelona. És per això que per segon any consecutiu es pot trobar també dins del festival una zona on els visitants tindran a l’abast la informació d’alguns dels jaciments i museus de temàtica romana més rellevants de Catalunya i també de la Península Ibèrica.

| Descarregueu-vos el programa en pdf |

Per a més informació, adreceu-vos al Museu de Badalona: tel. 933 841 750 / info@museudebadalona.cat / www.museudebadalona.cat /

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s