IX Magna Celebratio, Festival Romà a Badalona

Image (1) IX_Magna_Celebratio.jpg for post 11716Durant els propers dies 25 al 28 d’abril se celebrarà la novena edició del festival romà de Badalona: IX Magna Celebratio, que enguany compta amb un extens programa d’activitats i propostes de gran interès adreçades a tots tipus de públics i a tots els nivells: conferències, espectacles, visites comentades, jornades de cuina, recreacions històriques i una àmplia oferta de tallers.

La Magna Celebratio s’ha consolidat com un festival referent en món romà a Catalunya, i el més important que es realitza a la província de Barcelona. És per això que per segon any consecutiu es pot trobar també dins del festival una zona on els visitants tindran a l’abast la informació d’alguns dels jaciments i museus de temàtica romana més rellevants de Catalunya i també de la Península Ibèrica.

| Descarregueu-vos el programa en pdf |

Per a més informació, adreceu-vos al Museu de Badalona: tel. 933 841 750 / info@museudebadalona.cat / www.museudebadalona.cat /

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.