Proposta d’activitats pel cap de setmana al Camp de les Lloses, Tona (Osona)

Image (1) tona-es-fira.jpg for post 11780Amb motiu de la celebració anual de “Tona es fira 2013”, el Jaciment i Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses hi participa amb algunes propostes interessants per aquest proper diumenge 21 d’abril

–  De 10:30h  a 12:30h: Jornada de portes obertes al Parc Arqueològic del Camp de les Lloses.

–  De 11 a 12:30h: Visita guiada al Centre d’Interpretació i jaciment

–  A les 13:15h : Presentació a la fira del Projecte Cultura Activa. Tona 2013 “Vols venir a participar al taller d’arquitectura en terra que farem al Camp de les Lloses durant la primera quinzena de juliol?”

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.