Proposta d’activitats pel cap de setmana al Camp de les Lloses, Tona (Osona)

Image (1) tona-es-fira.jpg for post 11780Amb motiu de la celebració anual de “Tona es fira 2013”, el Jaciment i Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses hi participa amb algunes propostes interessants per aquest proper diumenge 21 d’abril

–  De 10:30h  a 12:30h: Jornada de portes obertes al Parc Arqueològic del Camp de les Lloses.

–  De 11 a 12:30h: Visita guiada al Centre d’Interpretació i jaciment

–  A les 13:15h : Presentació a la fira del Projecte Cultura Activa. Tona 2013 “Vols venir a participar al taller d’arquitectura en terra que farem al Camp de les Lloses durant la primera quinzena de juliol?”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.