“Perseu, el Sant Jordi grec”, una activitat del MNAT

Image (1) Perseu.jpg for post 11488Amb ocasió de la Diada de Sant Jordi, el proper dimarts 23 d’abril de 2013, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ens proposa una nova activitat que parteix del paral·lelisme entre la llegenda de Sant Jordi i el mite de Perseu i Andròmeda, representat en el conegut mosaic de la Medusa procedent de Tàrraco.

“Perseu, el Sant Jordi grec” parteix del paral·lelisme entre la llegenda de Sant Jordi i el mite de Perseu i Andròmeda, representat en el conegut mosaic de la Medusa procedent de Tàrraco que ens permet conèixer alguns dels protagonistes de la mitologia clàssica.

L’activitat, adreçada a tots els públics, és d’una hora de durada aproximadament, i consta d’una introducció sobre l’escriptura romana (en la qual es podrà fer pràctiques d’escriptura en tauletes encerades); l’explicació de la història de Perseu i Andròmeda davant del mateix mosaic de la Medusa i l’elaboració d’una rosa, a partir de la imatge representada en la iconografia de la Primavera al mosaic de la cúpula de la Vil·la de Centcelles.

L’activitat te un preu de 2 € per persona i cal fer reserva prèvia als telèfons: 977 25 15 15 – 977 23 62 09 i a mnat@gencat.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.