Programa definitiu de les JIA 2013 (VI Jornades de Joves en Investigació Arqueològica)


Image (1) JIA-20131.jpg for post 8419
Com ja us havíem anunciat anteriorment, del 7 a l’11 de maig se celebrarà la propera trobada de Joves en Investigació Arqueològica (JIA 2013), que tindrà lloc a Barcelona. En aquesta sisena edició, sota el títol: “Cambio en situaciones de crisis. Experiencias pasadas y nuevas perspectivas desde la arqueología”, l’eix temàtic central girarà entorn a la crisi, les ensenyances i les noves perspectives que de l’experiència arqueològica se’n poden derivar.

AINUBHA (Associació d’Investigadors/es UB en Història i Arqueologia), com a organitzador, pretén seguir amb la filosofia de les anteriors Jornades, propiciant un espai de trobada, debat i de posada al dia entre els joves investigadors que es dediquen a l’arqueologia i que encara no han llegit la seva Tesi Doctoral no estiguin en possessió del títol de doctor/a.

| Descarregueu el programa definitiu aquí | | Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.