Xerrada-taula rodona: “La bioarqueologia a Catalunya. Situació actual”

Image (1) seminari-bioarqueologia.jpg for post 11587El proper dijous 18 d’abril a les 18:00h, tindrà lloc la xerrada-taula rodona: “La bioarqueologia a Catalunya. Situació actual”, dintre del cicle de seminaris que organitza el Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona. La xerrada anirà a càrrec dels membres de l’Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA): Maria Bennàsar, Isabel Cáceres, Carme Cubero, Lluís Garcia i Julià Maroto, i estarà moderada per Marta Portillo.

Lloc: Seminari del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia –Facultat de Geografia i Història, Planta1.C/ Montalegre 6-8. Barcelona.

L’entrada és lliure i gratuïta, però les places estan limitades a la capacitat del Seminari

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.