Inauguració de exposició: “El sexe a l’època romana”, al Museu de Badalona

Image (1) el-sexe-a-epoca-romana.jpg for post 11622Demà dijous 11 d’abril a les 19,30h s’inaugurarà l’exposició “El sexe a l’època romana”, que romandrà oberta fins al 30 de juny de 2013 al Museu de Badalona.

L’exposició, que és la primera organitzada per l’Arqueoxarxa-Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya, i que ha estat coordinada pel Museu de Badalona, dóna a conèixer l’univers sexual de l’antiga Roma mitjançant peces originals de diversos museus catalans, reproduccions de pintures i textos d’autors llatins. La mostra es complementa amb un seguit d’activitats: visites guiades, conferències, tallers, etc, que es realitzaran a l’entorn de l’exposició.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

| Descarregueu-vos el díptic en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.